Архив за месец септември, 2024

Седмичен хороскоп 16-22 септември 2024

2024 9 18Пълнолуние-лунно затъмнение на 18 септември

Слънце във Везни на 22 септември

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Предстои ни интересна в астрологично отношение седмица. Вече сме в коридора на затъмненията и първото от двете есенни е в тази седмица. Освен опозицията на светилата, в небето има доволно количество мажорни аспекти, напрегнати и хармонични, а и Слънцето сменя знака. Водната стихия е активна и повлича всичко по пътя си.

Първи и значим по важност е квадратът на Марс към лунните възли. По-точно двойната квадратура, която прави с тях, и то в кардиналните знаци. Марс е в 6 градуса на Рак, в падение, и още в края на миналата седмица предизвиква кардиналните знаци към решителни действия, към неподчинение и бунт. Марс в Рак се противопоставя и дори отхвърля авторитетите. Кардиналните знаци, особено тези от първата декада, ще бъдат провокирани да се опълчат срещу искане към тях, забрана, правило, закон, санкция, към самоуправство и саморазправа. Със съпътстващата опозиция на Венера към Хирон някои ще минат бърз курс по учене на важен житейски урок. Пълен текст на “Седмичен хороскоп 16-22 септември 2024″ »

Седмичен хороскоп 9-15 септември 2024

2024 9 9Меркурий в Дева

Голям подвижен квадрат

Венера-Юпитер в тригон

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Предстои ни относително спокойна астрологична седмица. Като затишие пред буря е. В следващата се струпват напрегнати аспекти и първото от двете есенни затъмнения. Те са лунното в 25Риби на 18 септември и слънчевото във Везни,в 10-я градус, на 2 октомври. Коридорът на затъмненията, както знаете, се простира между квадрата на светилата преди първото и квадрата им след второто, в случая от 11 септември до 10 октомври 2024 година.

Седмицата започва с повторното навлизане на Меркурий в Дева. В своя знак планетата на комуникациите беше от 26 юли до 15 август, когато на заден ход премина в Лъв. Сега отново Меркурий стъпва на своя територия, където ще се движи до 26 септември. Практичността и ефективността изместват честолюбивите и егоистични планове. Пълен текст на “Седмичен хороскоп 9-15 септември 2024″ »

Седмичен хороскоп 2-8 септември 2024

2024 9 3Плутон отново в Козирог

Новолуние в Дева на 3 септември

Марс и Нептун в квадрат

Марс в Рак от 4 септември

Меркурий в квадрат с Уран

Слънце в опозиция на Сатурн

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Като всяко хубаво нещо лятото бързо премина. Да си пожелаем „циганско лято“, топла есен и мека зима.

В първата седмица на септември, която като работна такава е доста кратка, има интересни астрологични събития. Началото полага Плутон, който ретрограден се завръща в Козирог на 2 септември, в 2:07 ч. Последно навлизане в кардиналния знак, в който влезе малката, но мощна планета, през януари 2008 година, началото на ипотечната криза, която обхвана голяма част от света като повлече крак на поредица от други кризи.. Няма да има време да разгърне своето тайно и подмолно, преобръщащо съдбите на хората влияние. На 12 октомври се обръща в 29-я градус на Козирог, най-нападателния и хаплив, и на 19 ноември напуска за столетия напред земния знак. Плутон в Козирог диригент на мощен оркестър, дърпа конците на много хора и процеси, а предстоят избори у нас и там, откъдето дърпат конците на нашите управници. Пълен текст на “Седмичен хороскоп 2-8 септември 2024″ »

  • Най-Нови Мнения във форума
  • Най коментирани
    1. gravatar Варта за Седмичен хороскоп 9-15 септември 2024
    2. gravatar Svetski за Седмичен хороскоп 2-8 септември 2024
    3. gravatar Нели Йорданова за Седмичен хороскоп 17-23 юни 2024
    4. gravatar Любов Шишкова-лютова Евелинова за Възврат на планета
    5. gravatar Michaela за Седмичен хороскоп 17-23 юни 2024